Blog

Blog

Modern megoldások radiátorra

Modern megoldások radiátorra
Éghajlatunknak köszönhetően változatos évszakok közt élhetjük az életünket, élvezhetjük, gyönyörködhetünk a természet ritmikus változásaiban és persze otthonunkban is alkalmazkodnunk kell az aktuális időjárási körülményekhez. Nyáron hűteni, télen fűteni kell a lakásainkat, amelynek megoldására egyre modernebb megoldások születnek.

A felületfűtés elterjedésével egyre kevésbé kell foglalkoznunk a hőleadó radiátorok kinézetével. De amíg ezeket használjuk, akár hagyományos vizes, akár elektromos kivitelben, addig sem kell lemondanunk arról, hogy esztétikusan illeszkedjenek környezetbe, hiszen már könnyen elérhetők a design darabok.

Hagyományosabb forma, de friss megjelenés

Mostantól a hagyományos fehér, de egy pici formai változtatáson átesett radiátorokat már nem kell rejtegetnünk a szemek elől.
Modern megoldások radiátorra - Hagyományosabb forma, de friss megjelenés

Színes és függőleges

Miért is kellene mindenképpen az ablak alá tennünk a radiátort? Megfelelő méretezés után, szinte bármilyen formában, bárhová felkerülhet a fűtőtest. Formabontó módon akár függőlegesen is elhelyezhetjük, ha a kiválasztott falon így jobban elfér és színes kivitelben díszítő kiegészítőjeként is szolgálhat a helyiségnek.
Modern megoldások radiátorra - Színes és függőleges

Szép és praktikus

A fürdőszobai radiátorok komoly formatervezési átalakuláson estek át az elmúlt időszakban, mindezt a praktikum jegyében. Ezek a radiátorok törölközőszárító funkciót töltenek be. A designerek már megtették a magukét, csak rajtunk múlik melyiket választjuk, ami számunkra a funkcionalitást és a praktikumot egyaránt megtestesíti.
Modern megoldások radiátorra - Szép és praktikus

Térelválasztó

Nem feltétlenül kell a falhoz simuló darabok közül választanunk, ha elegendő hely van, használhatjuk a falra merőlegesen is, így térelválasztó elemként is funkcionálhat azokban a fürdőszobákban, ahol egy légtérben kapott helyet a toalett, a tusoló vagy fürdőkád.
Modern megoldások radiátorra - Térelválasztó

Melegít és díszít

A megfelelő szín és forma kiválasztásával, akár a helyiség központi helyére is felszerelhetjük a radiátort. Ha a berendezés színével és stílusával is harmonizál, a megjelenése lesz az első, amit észreveszünk, a funkciója csak a második.
Modern megoldások radiátorra - Melegít és díszít

Gémkapocs a falon

Az egyedi radiátorok sok formatervezőt megihlettek már, így akár túlméretezett gémkapcsokkal is megoldhatjuk a fűtésünket. Ez a forma függőlegesen és vízszintesen is érdekes látványelem. Színek, méretek, többszörözés és az orientáció, mind tovább fokozzák a látványt.
Modern megoldások radiátorra - Gémkapocs a falon

Létra a falon

Az elektromosság adta szabadságot kihasználva alkották meg a létra alakú törölközőszárítós radiátorokat, amelyeket elég csak bedugni a konnektorba és odatámasztani a falhoz, ahol használni szeretnénk.
Modern megoldások radiátorra - Létra a falon

Felmelegítő szőttes

A funkció és dekoráció példatára végtelen, és szabadon válogathatunk a szebbnél szebb minták között. Fontos azonban, hogy minden esetben ellenőrizzük a design radiátorok fűtő teljesítményét, nehogy a kiválasztott forma ne adjon elég meleget.

Üvegradiátorok

Az elektromos radiátorok közt találhatók a legegyedibb megoldások, amelyek közül az üveg radiátorok kiemelkednek a kínálatból. Bámulatos ugye? Akár egy üveglappal is fűthetünk, akár falra helyezve, vagy állhatnak lábakon is. Lehetnek teljesen áttetszőek, de léteznek színes változatban is, vagy kerülhet rájuk grafika.

Pad, vagy radiátor?

Hideg napokon hazaérve, jól esik odabújni a radiátor mellé, amíg fel nem melegszünk. Íme, egy termék, amire rá is ülhetünk, hiszen szinte bárhogy formálhatjuk a radiátorokat, így akár pad is készülhet belőlük.

A design győzelme

Olykor nehéz megmondani, hol végződik a formatervezés és hol kezdődik a művészet. Ez a darab, valahol a kettő határán mozog, hiszen egyedi formája már önmagában vonzza a tekintetet- Ám megjelenése korántsem öncélú, hiszen akár ülőalkalmatosságként is funkcionálhat.
Modern megoldások radiátorra
Modern megoldások radiátorra
Modern megoldások radiátorra
Modern megoldások radiátorra
Image
2049 Diósd, Balatoni út 10.

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 12:00

2111 Szada, Dózsa György út 1/A.

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 13:00
Diósd: Szalay Bettina
beszerzési asszisztens
+36 20 252 6897 szalay.bettina@ujhazbudapest.hu

Szada: Károlyi Zoltán
Csempe, szaniter értékesítő
+36 20 396 7203 karolyi.zoltan@ujhazbudapest.hu
Copyright © Új-Ház Centrum Budapest Zrt. | Minden jog fenntartva | Weboldal: incluDesign.hu